Нищят месец и половина съдбата на Кобрата

Кубрат Пулев ще трябва да изчака още месец и половина, за да научи дали ще запази победата си над румънеца Богдан Дину, както и дали ще си върне лиценза да се боксира в Калифорния. Разрешителното беше замразено заради оплакването на репортерката Дженифър Равало от сексуален тормоз заради целувката, която получи от българина.

Оказа се, че 8-членната комисия има на разположение 48 дни, за да вземе решението си. Първото изслушване на Пулев е довечера в 20,00 часа българско време. С Кобрата за Лос Анджелис пътува и приятелката му Андреа.

А в лагера на Дину явно не се осланят на положителен изход от казуса и решиха да изпреварят събитията с насрещна оферта за българския боксьор. Румънецът, който загуби с нокаут в 7-ия рунд, обжалва резултата от мача с довода, че Пулев го свалил на пода с непозволени удари в тила. Сорин Флоря, промоутър на румънеца, предложи реванш между двамата в София. Той е готов даже с два варианта за съперник на Тервел Пулев – Цезар Журатони и Даниел Буциуц.

„Нямам търпение да си отмъстя на Пулев – заяви Дину. - Той с нищо не е по-добър от мен, с абсолютно нищо. Готов съм да го бия дори в дома му, за мен това не е проблем.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт