Новакът „Арда“ (Кърджали) с три трансфера

Новакът в Първа лига „Арда“ договори трима играчи само за ден. Триото мина медицински прегледи в сряда. Един от тях е централният нападател Eлиша Сам, който е израелец, но има белгийски паспорт. За последно високият 195 см футболист е играл във ФК „Айндховен“, където има 33 мача и 8 гола.

В тима от Кърджали ще играе арменският национал Румян Овсепян. Той игра за родината си в последните две европейски квалификации срещу Гърция и Лихтенщайн в началото на месец юни. Овсепян е полузащитник и е 27 години. Той идва от „Пюник“ (Ереван).

„Преди време играх контрола срещу „Левски“ - каза халфът. - Знам, че това е силен шампионат. Харесва ми и страната и мисля, че футболът в нея е на добро ниво“

В последния месец Овсепян е тренирал индивидуално в търсене на нов отбор, но изрази надежда, че бързо ще навлезе във форма и ще помогне на новия си тим в Първа лига.

Емил Мартинов, бивш играч на „Славия“, е третият играч, който ще подсили „Арда“. Той игра за последно в азербайджанския „Сабаил“. Мартинов е юноша на „белите“ и играе на поста дефанзивен полузащитник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ