Новата визия на Лара Крофт

Алисия Викандер иска да засенчи Анджелина Джоли

Алисия Викандер

Новият филм по компютърната игра за екшън мацката Лара Крофт “Tomb Raider: Първа мисия” набира скорост с агресивна рекламна кампания. В публичното пространство бяха пласирани първият трейлър и първият официален плакат, които срещнаха умереното одобрение на феновете на играта и първите екранизации с Анджелина Джоли в образа на Крофт...

В новия филм Джоли е заменена от прекрасната Алисия Викантдер, която стана една от най-търсените и атрактивни млади актриси за последните години. Действието в “Tomb Raider: Първа мисия” се развива седем години след изчезването на бащата на Лара Крофт. Тя е на 21 години, отказва да застане начело на глобалната бизнес империя и вместо това работи като велокуриер в Лондон, докато опитва да завърши образованието си. Въпреки съветите на хората от обкръжението си, Лара отказва да приеме смъртта на баща си и да продължи напред с живота си. Вместо това се впуска в разследване на мистериозното му изчезване и това начинание я отвежда до последното място, на което е видян той – гробница на остров, някъде около крайбрежието.

Алисия Викандер, лара крофт

Режисьор на “Tomb Raider: Първа мисия” (”Tomb Raider”) е Роар Утауг (”The Wave”/”Bolgen”), сценарият е дело на Евън Дохърти и Женива Робъртсън-Дуорет, а продуцент е Греъм Кинг (”От другата страна”). В ролите са Алисия Викандер, Уолтън Гогинс, Доминик Уест, Даниел Уу, Александър Вийом и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино