Нова екранна двойка завладя Турция

Бурджу Йозберк и Чалар Ертурул се събраха в "Любов към шоуто"

От едната страна е тя - блестящата актриса от поредиците “Дъщерите на Гюнеш” - Бурджу Йозберк , а от другата - той, артистът Чалар Ертурул, станал популярен от турски филм “Планината” и сериала "Г-жа Фазилет и нейните дъщери” . Тези две звезди се събраха в новия турски сериал "Любов към шоуто" на телевизионния канал Kanal D. Наскоро журналист от турският вестник "Хюриет" се срещна с тях, за да поговорят за любовта, актьорската кариера и други въпроси, които представляват интерес за всички.

Чалар Ертугрул:

- Започнахте актьорската си кариера в момента, докато учехте във Факултета по машиностроене. Имахте ли желание да бъдете известен?- Никога не съм мечтал за слава. Факултетът по машиностроене не беше моя съзнателен избор. Това се случи под влиянието на моята среда. Всъщност се интересувах от спорт, но когато се фокусирах върху подготовката за университета, зарязах баскетбола.

- Винаги ли сте бил център на много внимание?

- Ако отговоря на този въпрос с "да", ще бъда подложен на остра критика (смее се).

- Ако човек е много красив, сигурно е по-лесно да се пробие в киното.

- Ако човек има привлекателен външен вид и красива фигура, тогава трябва да положи още повече усилия, за да покаже и талант. Ако имах такова предимство, щях да го използва. Не случайно продължавам да уча актьорско майсторство в чужбина.

- Всеки ден на телевизионните екрани се появяват нови актьори. Какво ви прави различен от тях?

- Плътните ми вежди ме правят по-различен (смее се). Имам най-дебелите вежди от всички останали.

- Всички твърдят, че изглеждате като американския актьор Джейк Гиленхал, откога ви оприличават на него?

- Още в университета. Това сходство не ме притеснява, но когато се погледна в огледалото, не намирам никакви прилики.

- В едно интервю казахте: "Ако съм жена, не бих се възхищавал от мъжете , щях да стана лесбийка"...

- Попитаха ме: „Ако бяхте жена, щяхте ли да се влюбите в себе си?“, на което отговорих: „Какво намирате в мъжете? Ако бях жена, не бих погледнал мъж“. Казах, че наистина се възхищавам на жените. В Турция живеем в мъжко суверенно общество и мъжете се възползват от това, дори в избора си на жена, мислят си, че никоя не би им се опънала.

- По време на нашия разговор не ме погледнахте нито веднъж в очите ми. Защо?

- Страхувам се от пресата и техните заглавия ... Хората четат заглавията и коментират, без да са прочели самото съдържание. Това провокира прекомерна критика в социалните мрежи. Много се разстройвам, ако ме обвинят в нещо, което не съм направил или ми припишат черти в характера, които не притежавам.

Бурджу Йозберк:

- Е, кажете ни накратко, за какво се разказва в новия сериал?

- Бащата на Айше , чиято роля играя в поредицата, е починал. Тя не иска да е толкова необразована, колкото братята си. Айше работи във фабриката, тъй като се грижи за всички и е оставила себе си на заден план. Роднините й искат да я омъжат, но тя не иска. И в този момент на пътя й се изправя Керем.

- Как се чувствате на снимачната площадка?

- Чувствам се добре. Трябва да се разбирате добре един-друг с човека, с който работите. Много уважавам Чалар! Той е много талантлив. За кратък период от време се харесахме и станахме приятели.

- Буржу, бяхте блестяща звезда в сериала "Дъщерите на Гюнеш". Но през последните четири години не сме чували за вас. Какво се случи?

- Когато сериалът “Дъщерите на Гюнеш” приключи, разбрах колко много ми липсва сцената. Тогава Джейсън Хейл постави пиеса, наречена "Луда любов" и поиска да работи с мен. Когато сериалът приключи, разбрах, че искам да живея в Анкара. Пиесата не е представяна в Истанбул, което е вероятната причината да не получавате никакви новини за мен.

- Бурджу, често казват, че за главни роли в сериалите взимат само красавици. Това притеснява ли ви?

- Преди 5 години това ме тревожеше. В нашия театър имаше много талантливи момчета, но те не можеха да правят пари, другите, които бяха модели, получаваха водещи роли и ми се струваше несправедливо. С течение на времето стигнах до заключението, че те все пак ядат хляб от своите спечелени пари.

- Какво ще кажете за себе си на човек, който изобщо не ви познава?

- Изглеждам студена отвън. Няма да ме разберете толкова лесно, но ако говорите малко с мен, ще ме заобичате.

- Смятат ви за много секси. Какво ще кажете за това?

- Чувствам се по-женствена със всеки изминал ден. Но вътре в мен винаги е малката, красива и разглезен Буржу (смее се).

- Вие не бяхте влюбихте изобщо, когато говорихме с вас преди 4 години. През това минало време преживяхте ли това чувство?

- Да, аз се влюбих през този изминал период. Любовта е огромна енергия, адреналин. Вътре в нея има всичко. Изпитвам много силни чувства, понякога и болка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали