Нова екшън тупалка с Брус Уилис

От режисьора Стивън Милър

Големият Брус Уилис е все така активен и продължава да се снима в пъстра палитра от филми – комерсиални, независими, авторски. Най-новото заглавие в богатата визитка на чичо Брус е First Kill.

брус уилис

Филмън е дело на Стивън К. Милър, който е работил с Уилис по Marauders и Extraction и в момента довършва Escape Plan 2: Hades със Силвестър Сталоун и Дейв Батиста. Лентата разказва за брокер от Уолстрийт на име Уил (Кристенсен), чиито син (Тай Шелтън) е отвлечен, след като става свидетел на убийство.

Уил е принуден да помогне на престъпниците да избегнат закона в лицето на шерифа (Уилис) и да им занесе открадната плячка в замяна на живота на сина си, пише operationkino.net.

Това е шансът на Хейдън Кристенсен да се завърне в киното със свежа роля след като не успя да капитализира върху изявите си в “Междузвездни войни” в образа на младия Дарт Вейдър отпреди повече от десетилетие.

Кристенсен игра още в Numb, at the Edge of the End, а му предстои и поява в Little Italy.

Режисьор на First Kill е Стивън К. Милър (Marauders, Extraction), а в ролите са Брус Уилис, Хейдън Кристенсен, Тай Шелтън, Гетин Антъни, Маги Авила, Шарлът Кърк и други

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино