Нова кредитна карта дава удобства на път

Evolve е съвместен проект на Fibank и Дайнърс клуб България

Подкрепят ограничаването на кешовите плащания

Нова кредитна карта представи Fibank. Продуктът Evolve на Дайнърс клуб България, разработен съвместно с Първа инвестиционна банка (Fibank) и в партньорство с Mastercard, съчетава двойно повече възможности в една карта.

“Картата ще е в полза на пътуващите хора. Предимствата й са, че при резервация на хотел, рентакар или организиране на пътуванията ви, ще имате безплатен достъп до вип салоните, които се осигуряват от Дайнърс клуб България, докато чакате полета си на летището, например”, коментира Симеон Илиев, изпълнителен директор на Дайнърс клуб България.

България е пилотна страна за проекта, допълни Илиев. “Електронните разплащания бележат сериозен ръст в последните години в страната. 4 от 10 картодържателя в България ползват картата си поне веднъж дневно, което е сериозен показател как те са част от ежедневието ни”, каза Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония.

“Fibank подкрепя иновативните проекти, като този. Това е продиктувано от намаляването на дела на кеша, към което се стремим от много време. Според данни на БНБ за последните три години използването на картите като брой транзакции е нараснало с над 60%, а като стойност с 80%”, коментира Севдалина Василева, изпълнителен директор и член на УС на Fibank.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Финанси