Новият областен управител на Сливен встъпи в длъжност

Новият областен управител на Сливен Чавдар Божурски встъпи в длъжност. Той бе представен пред екипа от досегашния областен управител Татяна Петкова - съобщиха от администрацията. Тя заяви, че Божурски е изграден професионалист и уважавана обществена личност. "За мен беше чест да изпълнявам длъжността" - каза още Петкова и изказа благодарност на екипа за упоритата му работа и постигнатите добри резултати.

"Макар и да притежавам управленски опит, ще ми е необходимо малко време, за да навляза в конкретиката на работата тук. Ще проведа разговори с екипа и ще си изясня организацията и задачите, за да вземаме правилните и законосъобразни решения и занапред" - каза от своя страна новият областен управител.

Татяна Петкова е учител по професия, с първи клас-квалификация, дългогодишен директор на една от гимназиите в Сливен. Тя бе начело на областната администрация от началото на февруари 2016 г. Чавдар Божурски е юрист, целият му професионален стаж е преминал в МВР, полицай от кариерата, старши комисар, дългогодишен директор на ОД на МВР в Сливен.

областен управител на Сливен Чавдар Божурски

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България