Новият „Спайдърмен“ вече плете мрежа

Майкъл Кийтън играе ролята на злодея

Холивуд ще се опита да очарова и омагьоса феновете на комикси и блокбастъри с още един филм за “Спайдър-мен”. Проектът вече плете мрежи към кината, официалното заглавие е “Спайдър-мен: Завръщане у дома”, а рекламната кампания навлиза на скорост, пише operationkino.net.

След първите кадри, представящи Спайди и любимия му Ню Йорк, феновете са леко разделени. Едните виждат пресъздаването на образа на Спайдър-мен (изигран от Том Холанд) максимално близко до този от оригиналните комикси, а другите виждат същата история, която вече предъвквахме в пет поредни филма, пакетирана в калъпа на Marvel.

От студията “Сони” пуснаха нови реклами преди дни, които ескалираха очакването солиден младежки сегмент сред аудиторията.

Става ясно, че някои детайли от историята на Питър Паркър (за някои задължителни, за други излишно повторение) са доста по-добре преплетени с новите елементи каквото е явяването на Тони Старк като бащина фигура и ментор на Питър. Динамиката между тях изглежда интересна и с голям потенциал от драматургична гледна точка. Има оплаквания от клишираността на основния злодей Лешояда, изигран от големия Майкъл Кийтън, който направи велика роля в меташедьовъра “Бърдмен”.

Чисто тонално и откъм екшън някои фенове са доволни от това, което виждат, както и от Том Холанд, който изглежда адекватен и като Спайдър-мен, и като Питър Паркър. Феновете продължават да стискат палци, че на режисьора Джон Уотс ще му се получат нещата по-добре, отколкото на Марк Уеб, но като цяло не очакват “Спайдър-мен: Завръщане у дома” да успее да се отличи като един от по-оригиналните и интересни филми от вселената на Marvel.

Режисьор на “Спайдър-мен: Завръщане у дома” (Spider-Man: Homecoming) е Джон Уотс (Cop Car). В ролите са: Том Холанд, Майкъл Кийтън, Мариса Томей, Мартин Стар, Логан Маршал-Грийн и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино