Безработен от село Покровник е късметлията, спечелил 1,6 млн. лв. от тотото

Милионерът, който спечели 1 663 872,70 лева в миналия тираж на 6 от 42, се оказа 56-годишен мъж от благоевградското село Покровник. Румен Пеовски е безработен , женен с две деца.

До първия работен ден от седмицата, той още не си бе потърсил печалбата, но сам се похвалил, че е станал милионер. Веднага след като разбрал какъв късмет го е споходил, се обадил на децата си и жена му, които работят в Англия.

"Първото нещо, което ще направя с парите, когато ги взема е да купя апартаменти на децата. Големият син иска жилище и фризьорско ателие в София, а другия иска да си купи жилище в Испания, където е приятелката му и там да остане. Съпругата ми работи в Англия, като детегледачка, в момента си търси сменник и щом се освободи  ще  се прибере. Ще направя и голям ремонт на къщата ни.

По заръка на майка ми ще помогна на черквата в село Покровник и на едно болно дете от селото ,с което сме роднини. Такива планове крои Пеовски за парите, които му дойдоха неочаквано.

За него в селото се знае,че не пропуска тираж да не пусне фиш. Няма студ,няма пек, Пеовски задължително намира начин да играе.

Той казва,че пуска фишове от  30 години и е бил сигурен,че някога ще удари голяма печалба.  .  Пеовски и друг път е печелил от тото, имал е два пъти петици. Но сумите  били дребни. За първи път печели толкова много пари.

Късметлията е пуснал фиш на стойност 1,20 лева в тотопункта в благоевградския квартал „

Струмско“. Играел винаги с едни и същи числа, само понякога сменял последното число. Щастливите цифри, които му донесоха 1,6 млн.лева са   5, 12, 16, 24, 32, 42 .

Безработният признава,че обича да играе и еврофутбол.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България