Новият шеф на МВР-София Николай Спасов: Не познавам вкуса на неуспеха

Със заповед на министъра на вътрешните работи за Директор I степен на ОДМВР- София е назначен старши комисар Николай Спасов. Той бе представен пред ръководния състав на областната дирекция от главния секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов, съобщиха от пресслужбата на МВР.

„ОДМВР- София се очертава като най-сложната дирекция по отношение на структура и специфика на обслужваната територия. Ст. комисар Спасов е професионалист с голям опит в подобна среда. Познавам неговите качества и съм уверен, че ще справи, както го е правил и досега“, обяви гл. комисар Маринов, подчертавайки, че очаква от служителите на дирекцията активни и бързи действия, добра комуникация и ефективно взаимодействие с органите на местната власт за разрешаване на възникналите проблеми.

„Винаги намирам начин да изпълня поставената ми задача. Искам до себе си работещ екип“, обърна се към присъстващите началници новият ръководител на ОДМВР- София.

Старши комисар Николай Викторов Спасов започва работа в системата на МВР през 2008 г. Последователно е заемал различни ръководни длъжности, сред които зам.- директор на ОДМВР- Варна и директор на ОДМВР- Добрич.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България