Новият Duster показва мускули

2017 - Nouveau Dacia DUSTER

Този автомобил е индикатор за успешното развитие на Dacia. Емблематичният за марката SUV модел Duster е продаден в повече от 1 милион екземпляра от лансирането през 2010 г. до днес. Втората генерация ще направи световна премиера след броени дни на изложението във Франкфурт. Предварително румънският производител разпространи първи снимки и някои данни.

Новият модел запазва характерния дизайн на досегашния Duster. Атлетичният и изразителен външен вид е подчертан от изцяло нов цвят на каросерията – Atacama Orange. Колата изглежда по-широка заради отличителната решетка, която достига фаровете. Те са разделени в три секции и включват дневни LED светлини. По-големият защитен панел на броните с покритие от сатиран хром подчертава авантюристичния характер на автомобила и го предпазва от надраскване.

Предното стъкло е по-вертикално и е издадено напред с 10 см, което прави купето по-дълго и по-просторно. Излъчването на SUV се допълва от новите алуминиеви рейки на покрива, солидните арки на калниците и 17-инчовите колела. Здравата стойка на автомобила се потвърждава и от задната светлинна идентификация от четири червени квадрата, разположени в крайните ъгли.

Производителят гарантира по-голям комфорт за пътниците, осигурен от ново и качествено оборудване. Повече детайли за него ще бъдат оповестени допълнително. По отношение на задвижващите системи не се очакват изненади. Duster ще продължи да бъде най-достъпният SUV модел, който предлага проверено и надеждно предаване 4х4, а също така и варианти с предни задвижващи колела и по-ниски цени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили