Нови ТВ пакети за интерактивна и сателитна телевизия от VIVACOM с още повече канали за филми, документалистика, спорт и музика

От 1 февруари VIVACOM пуска нови телевизионни пакети както в интерактивната, така и в сателитната си телевизия. Всички нови предложения включват огромно разнообразие от ТВ канали в основните жанрове - спорт, музика, кино и новини. Клиентите на VIVACOM ще имат достъп и до по-голям брой HD канали, ако се възползват от най-актуалните ТВ оферти на телекома.

Най-големият пакет TV XL+ вече е обогатен и се предлага с над 230 канала, 68 от които в HD качество. За всички членове на семейството е изцяло новото предложение VIVACOM TV 2L+, което осигурява достъп до над 200 ТВ програми и 48 HD канала. Сред тях всеки може да намери своя канал в разнообразието от 30 филмови, 31 музикални, 14 детски и 52 канала за спорт и хоби.

Новите филмови канали, които влизат в различните ТВ пакети са:

Filmbox – удачен за цялото семейство с разнообразни анимационни, романтични, комедийни филми и трилъри.

Filmbox Arthouse е за любителите на класически филми, представяни на едни от най-престижните филмови фестивали в Кан, Торонто, Венеция, Берлин и други.

Kanal 4 също предлага едни от най-добрите европейски, руски и американски филми, произведени през последното десетилетие. Зрителите ще могат да се насладят и на документални, научно-фантастични филми, сериали и теленовели.

Сред научно-популярните канали новите попълнения са HD версиите на Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet и Investigation Discovery, а новите музикални канали са популярните MTV Dance и 360Tunebox.

Antena 3 e популярeн испански канал, който набляга на собствени шоу и риалити продукции, сериали, политически предавания и други.

Kanal D - турски телевизионен канал с широк диапазон от програми, включващи драма, мини-сериали и сапунена опера.

От днес до края на април VIVACOM предлага всички ТВ пакети от интерактивната си телевизия с привлекателни отстъпки в цената при комбинация с интернет. Например, изцяло новият TV 2L+ до края на април ще се предлага с 14 лв. отстъпка от стандартната си цена (28,99 лв.) при комбинация с интернет, като общата сума за над 200 канала и 100 Mbps става само 29,79 лв. с ДДС.

Сателитната телевизия, предлагана от VIVACOM, също ще зарадва клиентите си с ново и по-богато съдържание. От първи февруари компанията разширява портфолиото си с много повече включени канали във всички пакети за сателитна телевизия. Освен, че осигурява безплатно оборудване за клиентите на всички пакети, компанията включва в портфолиото си изцяло нов сателитен пакет TV 2L с общо 144 канала, от които 29 нови и 13 HD канала.

Напълно новите телевизионни канали за DTH са италианският TG Com 24 и международният канал на английски език, базиран в Истанбул - TRT World. Другите интересни попълнения сред каналите за сателитна телевизия са програмите за спорт и хоби:

Wness TV – изцяло на български език, който предлага спортни практики, обучение, съвети от експерти по здраве и красота.

English Club TV – с този телевизионен канал зрителите имат възможност да учат или усъвършенстват знанията си по английски език с разнообразно съдържание от документални, игрални, анимационни филми и музикални видеоклипове, адаптирани за изучаване на английски език.

B1B Action – изцяло българската екшън телевизия с грандиозни бойни спортове, автомобилни шоута, картинг състезания и спорт на живо.

Сателитната телевизия на VIVACOM се предлага с промоционални условия и отстъпки до края на април. Новият телевизионен пакет за сателитна телевизия например идва освен на промо цена от 19.99 лв, и с много повече премиум канали, безплатно HD ТВ оборудване и с кристално качество на картината и звука, каквито са и всички останали канали от пакетите за сателитна телевизия на VIVACOM.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии