Нови 71 кг пластмасови капачки събраха в кметството на район „Южен” в Пловдив

Вече година район „Южен” в Пловдив участва в благородната инициатива на организацията „Here2Help” за събиране на пластмасови капачки за рециклиране, а всички приходи се даряват за обществени каузи.

Последното събрано количество, което беше предадено днес, е 71 кг. „Благодаря на всички, които се включват в кампанията, като по този начин всички заедно ще допринесем за съхраняването на околната среда, в която живеем, а оказваме подкрепа за благородни инициативи”, заяви кметът на „Южен“ Борислав Инчев.

Администрацията на район “Южен” продължава да съдейства за събирането на капачки. Всички, които искат да се включат могат да го направят като ги предават в кметството на района на ул.”Македония” 73А.

В момента от Here2Help търсят следващата кауза, която да подкрепят. Ако имате идея или кауза, която искате да осъществите, те са готови да я припознаят и помогнат с реализирането й. За целта изпращайте предложения до тях на имейл: [email protected] или в страницата им във фейсбук. При подбора ще се взимат предвид следните неща:

1) Колко души ще бъдат облагодетелствани от идеята;

2) С какво ще допринесе тази идея за облагодетелстваните от проекта;

3) Да се вмества в бюджета, който в момента е все още ограничен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони