Нов епос от сър Ридли Скот

“Проходът” тръгва на 11 февруари

Чиста кино естетика във формата на поредица предлага “Проходът”. Това произведение е новото предложение на Fox и тръга на 11 февруари, понеделник, в 22 часа. Сериалът, базиран на едноименната бестселър трилогия на Джъстин Кронин и по сценарий на Лиз Хелдънс (”Светлините на стадиона”) оперира с жанровите кодове екшън-драмата.

Начело на продукцията са Лиз Хелдънс, носителят на награда “Еми” и номинации за “Оскар” и “Златен глобус”, легендарният режисьор и продуцент сър Ридли Скот (”Марсианецът”, “Гладиатор”) и сценаристът и режисьор Мат Рийвс (”Зората на планетата на маймуните”, “Чудовищно”). “Проходът” разказва за проекта “Ной” – тайна медицинска лаборатория, в която учени експериментират с опасен вирус, който има потенциала или да се превърне в лек за всички болести, или да унищожи човешката раса. Когато избират младо момиче (Саная Сидни, “Прегради”, “Скрити числа”) за обект на теста, федерален агент (Марк-Пол Госелар, “Игрище”) е изпратен да я прибере, но в последствие се превръща в неин закрилник, твърдо решен да я защити на всяка цена – дори когато проектът “Ной” заплашва да отприщи невъобразим апокалипсис.

В сериала участват още Джейми Макшейн (”Бош”, Bloodline, “Синове на анархията”), Каролин Шикези (”Хрониките на Шанара”), Еманюел Шрики (”Антураж”, “Предумишлено убийство”), Бриан Хауи (”Екзорсистът”), Маккинли Белчър III (”Озарк”, Mercy Street), Хенри Йън Кюсик (”Изгубени”) и Винсънт Пиаца (”Престъпна империя” и “Спаси ме”).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино