Нов епос по „Война на световете”

War of the Worlds Urban Myth Films

Поредицата е в осем части

Нова екранизация по легендарната фантастична класика на Хърбърт Уелс “Война на световете” се задава на хоризонта. Поредицата в осем части е с премиера на 31 октомври, а създателите си поставят за цел да предложат на публиката една наистина епична адаптация по великия литературен първоизточник за инвазия на извънземни нашественици на планетата Земя.

Новата интерпретация пренася действието в Европа в наши дни. Модерният трилър показва човечеството почти заличено от извънземно нашествие и проследява действията на онези, които се борят за оцеляване. Когато астрономи долавят сигнал от друга галактика, го приемат като неоспоримо доказателство за разумен извънземен живот. Населението на земята очаква следващия контакт със затаен дъх. Не се налага да чака дълго. За броени дни човешката цивилизация е почти заличена от извънземното нашествие. Само малки групи от хора са останали в един зловещо опустял свят. Докато извънземните избиват оцелелите, хората си задават един наболял въпрос: “Кои са нашествениците и защо целят унищожението ни?”“Война на световете” ще дебютира с два премиерни епизода на 31.10. от 21 часа по FOX.

Новата версия е създадена от носителя на БАФТА за най-добър сценарий Хауърд Овърман, а изпълнителни продуценти са носителите на награда “Еми” Джони Капс и Джулиън Мърфи.

Сериалът е съвместна продукция на CANAL+ и Fox Networks Group.

Актьорският състав е ансамблов и включва Гейбриъл Бърн, Елизабет Макгавърн, Леа Дрюкер, Адел Беншериф, Наташа Литъл, Дейзи Едгар Джоунс, Тай Тенант, Стивън Кембъл Мур, Байо Гбадамоси, Арън Хефернан, Стефан Кайар и Гийом Гуи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали