Нов режисьор за „Отряд самоубийци 2“

Гавин О’Конър поема комиксовия екшън

Големите размествания на режисьорското място на ключови блокбастъри в проект не са патент само при Disney и Lucasfilm, където съвсем наскоро Колин Тревъроу се прости с работата си по “Star Wars: Episode IX”, припомня operationkino.net. В DC и Warner Bros също е много динамично.

Първоначално покрай драмите около предстоящия самостоятелен филм за Батман, където Бен Афлек ту влиза, ту отново излиза (според слуховете) от иконичната роля.

Нагонът за корпоративната намеса не подмина и “Отряд самоубийци”, който претърпя сериозни допълнителни снимки, за да угоди на масовия вкус (което по ирония на съдбата не се случи).

Рокадите и трескавата подмяна обаче продължават, що се отнася и до продължението на филма.

Първоначално се пусна спекулацията, че големия Мел Гибсън може да седне на режисьорския, но това се оказа само зловреден слух.

След това обаче стана ясно, че Жауме Колет-Сера ще поеме филма. Решението уж беше официално и звучеше категорично. Сега обаче се появи новината, че Гавин О’Конър (“Счетоводителят”) е човекът, който ще доразкаже историята на “Отряд самоубийци”, започната неуверено от Дейвид Ейър, допълва operationkino.ne

Сигурен и доста невдъхновяващ избор на режисьори. Гавин О’Конър вече няколко пъти е замествал напуснали проект режисьори.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино