Нов треньор и Яблонски започнаха с „Левски“

Давид Яблонски отново тренира наравно със своите съотборници. Бранителят лекуваше контузия от началото на август. За последно чехът игра при успеха над „Ботев“ (Враца) с 2:0, което бе и дебют на новия треньор Славиша Стоянович. Във вторник Яблонски пак стресна словенския специалист, когато се върна в строя на тима. В средата на заниманието защитникът се строполи на земята и се наложи намесата на медицинския екип. Все пак любимецът на феновете довърши интензивната тренировка, в която Стоянович наблегна на играта в предни позиции. Участието на снажния футболист срещу „Берое“ обаче остава под въпрос.

В заниманието се включи и новият помощник-треньор Небойша Милошевич. Неговото пристигане на „Герена“ се забави поради ангажимент към друг клуб от родината му.

„Със Славиша Стоянович сме работили в няколко отбора - обясни 45-годишният специалист пред клубната телевизия. - Философията ни за футбола е сходна. „Левски“ е клуб, който гони трофеи, а такива са и моите амбиции. Трябва да стабилизираме отбора и да не се задоволяваме с постигнатите резултати.“

Тренировката бе изгледана от изпълнителния директор Красимир Иванов, главният скаут Кирил Вангелов и клубната легенда Кирил Ивков, както и двадесетина привърженици на отбора.

Двубоят с „Берое“ е в събота от 21 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ