НСОРБ награди главния редактор на в. "Труд" с приза "Активни граждани"

Петьо Блъсков: Точица по точица можем да възстановим цялата страна

Почетен плакет и грамота "Активни граждани" получи от НСОРБ главният редактор на в. "Труд" Петьо Блъсков за възстановяването на уникалната вестникопродавница в Лом.

Церемонията в курорта Албена уважиха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, вицепремиерът Томислав Дончев, депутати и кметове, а сред наградените в различните категории бяха физически лица и фирми, дарили средства или подпомогнали различни инициативи на общините .

"Леко смутен съм сред толкова щедрост и благородство от нашата скромна история, но когато нещо се прави от сърце, размерът наистина няма значение. Историята се роди спонтанно от малка дописка. Будката е наистина прекрасна и с подкрепата на управата на Лом успяхме да възстановим тази малка точица в нашата родина. Точица по точица, можем да възстановим и цялата страна", каза Петьо Блъсков, който благодари на цялата редакция на в. "Труд" за участието в проекта.

"Общините у нас са своеобразен парламент, който има по-голяма тежест, защото му липсва политическата ярост. Нека самоуправлението се разраства. То е ключ към спокойствието, което цари в комфортните държави и към което се стремим", поздрави участниците в Годишната среща на местните власти Петьо Блъсков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България