Нургюл Йешилчай получи предложение за брак

В момента актрисата се снима в "Гюлпери"

Наскоро световноизвестната актриса от "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Твоят мой живот" и "Великолепният век: Кьосем" сподели пред журналисти, че е получила така очакваното предложение за брак от своя любим Неджати Коджабай. Режисьорът и продуцент, с когото Нургюл има връзка от две години, ще се яви като втори неин съпруг - първият бе актьорът Джем Йозер, с който сключва брак през 2004 година и имат един син – Осман Неджат. През 2010 година двамата актьори се развеждат.

На въпроса: "Кога ще е сватбата?", актрисата, която в момента се снима в сериала "Гюлпери" отговаря, че все още не е решено точно.

Междувременно стана ясно, че е направена поредна рокада зад камера в екипа на "Гюлпери". Известната двойка сценаристки Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат, които досега писаха историята в хитовата драма, напускат екипа на компанията Tims Productions. Така продължението на сериала, излъчващ се всяка петъчна вечер с голям успех по турската ShowTV, ще бъде писано от Хатидже Мерием и нейния екип.

В края на миналата година отново имаше трансфер в екипа на "Гюлпери", като тогава обаче овакантен бе режисьорския стол, от който се оттегли Джем Карджъ. Как ще продължи историята с участието на Нургюл Йешилчай и Тимучин Есен в главните роли след смяната на сценаристите и режисьора ѝ, предстои да се разбере.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали