Няма Алла-бала!

Снимката от коледното семейно празненство, с която Максим Галкин зарадва феновете на Пугачова преди броени дни.

На 70 руската певица шокира с нов имидж

„За децата съм длъжна да бъда млада мама, а не стара баба”, казва примадоната

Снимка на Алла Пугачова от празненство с приятели по случай православната Коледа (6 януари), публикувана наскоро в инстаграм от съпруга й Максим Галкин, разбуни духовете на феновете на руската певица. На нея тя е с коренно променена визия, облечена в светъл панталон и черна блуза.

„Алла, приличаш на момиченце!”, „Кукличка!”, „Изглеждаш по-млада от Максим” и пр. коментари засипаха профила на Галкин в социалната мрежа.

Останаха в миналото сценичните изяви на Алла, когато тя излизаше на сцената с безформени рокли тип „балон”, за да прикрива наднорменото си тегло, отбелязва руската преса. Съпружеският живот с 27 години по-младият екс-водещ на руския „Стани богат” явно й се отразява чудесно. 43-годишният Максим Галкин и 70-годишната Алла Пугачова са женени от 2011 г. Преди 7 години сурогатна майка им роди двойка близнаци - дъщеря Елизавета и син Хари.

Рязката промяна във външния вид на примадоната започна, след като Максим публикува миналото лято снимка на Алла по бански на шезлонг и написа „Любимата си почива”.

Дали промяната се дължи на диета и тотална подмяна на гардероба, можем само да гадаем. Мнозина смятат, че има и намеса на пластични хирурзи. Според „Експрес газета” тя нееднократно се е подлагала на пластични операции в клиника в Швейцария, както и при руски естетически хирурзи в Санкт Петербург.

Модни специалисти изчислиха в социални мрежи, че съдейки по последните снимки на Алла, тя е похарчила минимум 15 000 евро за нови тоалети само от Нова година досега.

В интервю певицата коментира промените така:

„Децата ми трябва да виждат в мен млада и красива мама, а не стара баба”. Пълната промяна засяга и сценичния образ на руската примадона - на музикалните награди „Жара” преди две години тя излезе в разкошна прозрачна рокля и заголи изящно бедро.

6-годишната дъщеря на звездата Лиза тръгва по пътя на майка си - тя записа видео хита „Милиони червени рози” с поздрав за рождения ден на автора му - Раймонд Паулс. На 12 януари латвийският композитор навърши 84 години. Той написа на музиката на много от най-известните песни на Пугачова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица