Обвиниха и Силвестър Сталоун в сексуално посегателство

Силвестър Сталоун и телохранителят му насилили жена в хотел Хилтън в Лас Вегас през 1986 г. Това разказала потърпевшата, съобщава в. "Дейли мейл". След посегателството актьорът я заплашил с физическа разправа, ако тя разкаже за случилото се.

Според "Дейли мейл" полицията на Лас Вегас е съставила протокол на основание на публикацията, но пострадалата жена отказала да сътрудничи на следствието и да предяви обвинения срещу Сталоун.

Холивудската екшън звезда от своя страна категорично отхвърлил твърденията, че е изнасилил 16-годишното момиче в Лас Вегас през 1986 г. Говорителката на актьора Мишел Бега определи в изявление публикацията в „Дейли мейл“ като напълно нелепа и измислена история.

Темата за сексуалното насилие е особено актуална в САЩ заради скандала с продуцента Харви Уайнстийн , обвинен от десетки жени в посегателства, сред които и актрисите Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу. Последваха обвинения и срещу актьорите Кевин Спейси и Дъстин Хофман.

Седем жени обвиниха и бившия американски президент Джордж Буш в непристойно поведение. Последното обвинение дойде от жителка на щата Мичиган.

Тя каза, че инцидентът станал преди 25 години в град Дибърн. Тогава дамата, чието име не се съобщава, била на 30 години и участвала в предизборна проява за преизбирането на Буш-старши на президентския пост. По време на групова снимка той опипал задните й части.

Това е първият случай, в който жена твърди, че е била обект на непристойно държание от страна на Буш, докато той е бил президент. Буш-старши бе президент от 1989 г. до 1993 г.. Инцидентът, който описва жената, станал през 1992 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица