Областният управител на София към общинските съветници: До края на мандата си работете в полза на столицата

На всички Вас, колеги, пожелавам да не отстъпвате до края на мандата си това да работите в полза на София и нейните граждани. Това каза областният управител Илиан Тодоров на София област по време на приветствието си към новия Столичен общински съвет.

„Поздравявам Ви с доверието, което получихте на изминалите избори и с честта да представлявате софиянци в новия общински съвет. Обръщам се към Вас като хора, които са преминали не една битка и спечелили не една позиция са своите партии. Към Вас, хората с опит и самочувствие, че знаете какво правят и как са го правили. Обръщам се и към всички вас, избраните за първи път и вдъхновените да доказват в битки и чрез битки, че е имало за какво да бъдат подкрепени“, каза той.

„На всички Вас, колеги, пожелавам да не отстъпвате до края на мандата си това да работите в полза на София и нейните граждани. Да отстоявате принципите и моралните ценности и устои на нашето общество. Да не забравяте своите избиратели и своите политически партии, но и да помните, че сме длъжни на столицата и на гражданите“, обърна се той към новите съветници.

„Пуснете гражданите напред, нека те да Ви водят, следвайте техните желания и нужди, осланяйте се на диалога си с тях. Не забравяйте никога, че Вие само изпълнявате тяхната воля. Независимо дали решенията са трудни, важно е резултатите да са полезни за тях“, каза още Тодоров.

„В мое лице и в лицето на областната администрация за всяка идея, действие и позиция в полза на столичани, ще намерите подкрепа. Пожелавам Ви смислени дискусии, отговорни решения и мандат, който не просто ще постигне повече, а ще направи качествено и различно управлението на София и ежедневието на софиянци“, пожела Тодоров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България