Община Пловдив с двудневна празнична програма по случай Деня на детето

Двудневна празнична програма организира Община Пловдив по случай Международния ден на детето - 1 юни. Увеселенията за малчуганите ще започнат още тази вечер на площад "Стефан Стамболов" пред сградата на общината, където Децата и техните родители ще се пренесат в страната на приказките с помощта на водещата Иванка Шекерова.  До 19 часа на сцената край фонтаните пред общината присъстващите ще бъдат зрители на празнична програма на Центъра за подкрепа и личностно развитие - ОДК Пловдив.

На 1 юни (четвъртък) забавленията за малчуганите продължават от 10:30 часа на площад "Стефан Стамболов" с изяви на млади таланти във формата "Ася и чудният свят на децата". В 16 часа ще започне седмият детски фестивал "Талантино - забавление и представление" с надуваем замък за децата, лакомства и балони. Между 17:15 и 17:45 часа програмата предвижда флашмоб "Майка и бебе" на площада. Веднага след това присъстващите ще имат възможност да наблюдават музикални и танцови изяви по време на детския празник "Вълшебно лято с Катра ФМ". Празничната програма е приключи около 19:30 часа с теглене на победителите в благотворителна томбола и почерпка за децата с най-голямата торта.

Музикални и танцови изяви на млади таланти, вълнуващи игри с много награди, томболи с подаръци, лакомства, балони и безброй изненади очакват децата, които посетят инициативите в двата дни. Организатори на събитията са Община Пловдив, Зонта клуб Пловдив, ЦПЛР- ОДК Пловдив, Пловдивска обществена телевизия, Катра ФМ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България