Община Свищов с номинация за годишните награди на Министерството на туризма

Община Свищов е номинирана в две категории на годишните награди на Министерството на туризма. Чрез онлайн гласуване ще се състезава за призовите места. В категория „Туристическа атракция/обект”, Община Свищов участва с Римския кастел „Нове” и се бори за приза с още 19 финалисти. Линкът, за гласуване в тази категория е: https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/.

Годишните награди на Министерството на туризма са създадени с цел насърчаване развитието на българския туризъм, чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации и повишаване на конкурентоспособността, и качеството на туристическата услуга.

Втората категория е „Специализиран туризъм” и в нея крайдунавският град се представя с Фестивала на античното наследство „Орел на Дунава”, където се бори с още 9 достойни финалиста. Линкът, за гласуване в тази категория е: https://tourismawards.bg/cat/specializiran-turizm/.

Всички, които желаят да спомогнат за популяризирането на община Свищов като привлекателна туристическа дестинация, могат да гласуват на посочените линкове. Гласуването ще продължи до 18 декември 2016 г., а победителите ще бъдат обявени на специална церемония на 19 декември 2016 г. (понеделник).

Експертите на Министерството на туризма, съгласно разработена методология и карти за оценка, в съответствие с критериите на Световната туристическа организация, разпределят всички кандидатури в 16 категории. Победителите в различните категории ще бъдат излъчени на база онлайн гласуване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България