Общински център по наркотични вещества-Пловдив организира коледна инициатива „Заедно за едно ново начало”

„Заедно за едно ново начало” е мотото на коледната инициатива на Общинския център по наркотични вещества (ОЦНВ) в Пловдив. Тя ще се проведе този вторник в базата на Общински детски комплекс (ОДК) и е във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на наркоманиите и приключване на годишната кампания „Имаш ли цел, ще намериш пътя!”.

12pl4022-2

Участници ще бъдат директор, педагогически съветник, класен ръководител и ученици от пловдивските училища, прогимназиален и гимназиален курс, както и представители на младежки организации и доброволчески структури от града под тепетата. Като приключване на годишната кампания ще бъдат връчени награди на пловдивските училища с най-много доброволци към ОЦНВ, както и на тези, проявили системна активност в различни дейности и мероприятия и подали най-много заявки за посещение и изнасяне на лекции в техните учебни заведения.

12pl4022-3

По време на коледната инициатива „Заедно за едно ново начало” под формата на викторина ще бъдат тествани познанията на участниците в областта на превенцията на психоактивни вещества. При правилно даден отговор ще има индивидуални стимулиращи награди.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони