Обявиха Берен и Къванч за най-добрата двойка

Наскоро редакционният съвет на вестник "Хюриет" избра 5-те най-добри екранни двойки за всички времена, участвали в турски сериали.

Очаквано за мнозина, класацията оглавяват Берен Саат и Къванч Татлату с аргумента за силната химия помежду им в поредицата „Забраненият плод“, който още разбива рекорди по гледаемост.

На второ място са поставени Мерием Узурли -Халит Ергенч от "Великолепният век". "И двамата имат харизма и са много подходящи един за друг", мотивира се "Хюриет".

Третото място заемат Йозджан Дениз - Нургюл Йешилчай от "Имението с лозите", а четвърто - Елчин Сангу и Баръш Ардуч, за играта им в сериала „Любов под наем“.

Пето място в класацията на вестника заемат Мирай Данер и Боран Кузум, вдъхнали живот на екранната двойка Хилял и Леон от "Ти си моята родина".

По повод класацията, обявеният за новия секссимвол на Турция - Джан Яман, коментира в социалните мрежи: "Демет Йоздемир и аз сме най-добрата двойка за всички времена“, визирайки себе си и екранната си партньорка в сериала "Ранна птица". Подразнен потребител обаче веднага му опонира: "Може да е така зад камерата, но от гледна точка на публиката не може да се каже, че двойката Джан - Демет е най-добрата."

От своя страна Онур Баштюрк пък допълва: "Бих казал, че те изобщо не си пасват, но феновете на Джан Яман ще се обидят, а аз ще бъда барикадиран от обаждания от неговия мениджър. Не ми трябва! Но най-добрите за мен двойки от телевизията са наистина тези, посочени в класацията на "Хюриет".

Актрисата и певица Омур Гедик също се включи в дискусията: "Фразата „ Ние сме най-добрата двойка за всички времена..." е твърде самонадеяна. Нещо повече, това кара човек да попита: „Според кого и според какво.“ Дори Джан и Демет да се смятат за най-добрата двойка, те могат да заемат различни места в класациите според различни хора. Сред най-добрите двойки най са ми любими Бергюзар Корел - Халит Ергенч, Неслихан Атагюл - Бурак Йозчивит, Елчин Сангу - Баръш Ардуч, Нургюл Йешилчай - Йозджан Дениз и Пинар Алтуг - Тамер Карадагли."

Журналистът Дженгиз Семерджиоглу е още по язвителен към изказаното мнение на Джан Яман: "Той твърде се поддаде на влиянието на своите феновете в Рим /наскоро актьорът бе посрещнат с голямо внимание в Италия- б.а./ и скочи нависоко. Изказването му, че с Демет са най-добрата екранна двойка, е несправедливо и по отношение на неговото поколение, и по отношение към него самия, като говори за "всички времена". Джан, историята на телевизията не започва с теб... Преди теб имаше толкова много хора, които публиката не може да забрави. Те ще се смеят на тези, които се опитват да се запишат в историята на телевизията с един летен сериал като „Ранната птица“. Там Джан напомпа не само мускулите си, но и егото си."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали