Обявиха конкурс за най-добра антиреклама на пушенето в Търново

Общински конкурс за най-добра антиреклама на тютюнопушенето обявиха Община Велико Търново, Регионалната здравна инспекция и Регионалното управление на образованието в старата столица.

Конкурсът е под надслов „Последствията от тютюневия дим” и е посветен на Международния ден без тютюнопушене 17 ноември. Антирекламите могат да бъдат разнообразни - текст, клип, рисунка, колаж, инсталация, пано или друго авторско произведение. Журито ще класира по оригиналност на антирекламата за ограничаване и предотвратяване на тютюнопушенето и по нейния потенциал да достигне до максимален брой хора.

Участие в конкурса могат да вземат ученици от 5 до 12 клас в община Велико Търново. Творбите трябва да са индивидуални, авторски и да не са копирани от Интернет. Организаторите си запазват правото да ги публикуват с цел презентиране и популяризиране на конкурса. Твобрите трябва да се изплатят не по-късно от 10 ноември. Предметни награди са предвидени за най-добрите антиреклами, специалната награда е фотосесия, а грамоти ще получат всички участници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони