Огнено шоу с пироефекти и музика навръх Нова година в Стамболийски

Община Стамболийски е първата в Пловдивска област, която е на 100% вече готова с програмата си за посрещането на новата 2017 г. От градската управа пък гарантират, че тези, които няма да пътуват никъде за Коледа и Нова година, няма да съжаляват, че ще си останат в Стамболийски.

Празничната програма навръх Нова година ще започне в 22 часа, когато на сцената на площада през читалище "Н.Й.Вапцаров", ще се качат музикантите от оркестър "Славяни", за да изнесат 80-минутен концерт. След 23.20 часа на площада в центъра на Стамболийски ще се вихрят актьорите на столичния театър на огъня и сенките "Fireter". Те са подготвили внушително огнено шоу с пироефекти и музика, като през цялото време актьорите ще са на кокили, ще дефилират сред хората, ще раздават на публиката сладки с късмети и ще изненадват с различни ефектни изпълнения. Точно в полунощ ще има голямата новогодишна заря.

Кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев ще посрещне Нова година на площада заедна с цялото си семейство. Мараджиев призовава съгражданите си да направят същото. През тази седмица ще започне монтирането на коледната и новогодишна украса. Тя вече е закупена, след като общината общината задели средства за нея, за да придаде украсата празничност на града вечер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони