Огромен интерес към новия Samsung Galaxy Note8 у нас

Трите мобилни оператора „Виваком“, Мтел и „Теленор“ отчитат огромен интерес у нас към новия Samsung Galaxy Note8, чиято световна премиера се състоя в сряда вечерта.

Над 40 са заявките за новия смартфон от старта на предварителното записване до днес сутрин през сайта на „Виваком“, съобщиха от компанията . Моделът ще бъде наличен в магазините на телекома на 15 септември.

Мтел също започна предварителна продажба на новата марка на Samsung. Той ще се предлага от Мтел за 54,99 лв. на месец или 1 199,99 лв. в брой с план Мтел без граници 3XL с Екстра нет+. Предварителни записвания стартира и „Теленор“, като цената на устройството е 1629,99 лв. в брой и с  двугодишен договор за абонаментен план Тотал 44.99 или за 74,98 лв. на месец при лизинг с двугодишен абонаментен план.

Клиентите и на трите телекома могат да заявят желаните устройства до 23:59 часа на 13 септември  на сайтовете на компаниите. Като първите 100 клиенти на всеки оператор ще получат устройството в комплект с работна станция Samsung DeX.

Samsung Galaxy Note 8 впечатлява с 6.3-инчов Quad HD+ Super AMOLED Инфинити дисплей, двойна камера – 12 MP широкоъгълна и телефото камери с Optical Image Stabilization (OIS), осемядрен процесор и подобрен SPen стилус, който създава усещане за истинска писалка при водене на бележки. Сигурността на Galaxy Note8 предлага възможност за избор на биометрични опции за удостоверяване - включително сканиране на ириса и пръстов отпечатък. Устройството разполага със сертификат за водо- и прахоустойчивост IP68, благодарение на който телефонът може да бъде потопен на дълбочина до 1.5 м. за половин час.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес