Оливия и Рафаел отпаднаха на крачка от финала в „Гласът на България“

Рафаел и Оливия (вляво) отпаднаха преди последния етап от финала на музикалното предаване.

Оливия Николова и Рафаел Пашамов получиха най-малка зрителска подкрепа и се разделиха с мечтата да спечелят наградата от 50 000 лева на крачка преди големия финал в „Гласът на България“. Така в надпреварата за първото място останаха Виктория Динкова от отбора на Поли Генова и Ния Петрова от отбора на Иван Лечев.

Битката между талантите беше жестока и те дадоха всичко от себе си, както по време на соловите изпълнения, така и в дуетите с треньорите си. Ния Петрова се представи с парчето „With a little help from my friends“, след което, подкрепена от Лечев и колегата му Стефан Вълдобрев, изпълни хита им „По-полека“. Той призна, че е толкова впечатлен от Ния, че я покани да се включи в един от концертите на групата им.

Камелия изпя парчето, което я направи една от големите звезди на попфолка - „Ти си“, заедно с Оливия Николова. Преди това младата певица изпълни сцената с „Come here for love“, като на сцената до нея на китара свиреше приятелят й Ед. Вълк единак, както се определят Рафаел Пашамов и Графа, запяха едноименното парче на Влади Ампов. Рафаел пък взриви сцената с „Castle on the hill“. Виктория Динкова отново беше безупречна в изпълнението на песента „What goes around... comes around“, след което заедно с Поли Генова направиха свой прочит на вечната балада „Вървят ли двама“.

Освен на гласовете на участниците, зрителите чуха Павел и Венци Венц с новото им парче „Хавана“, като и последния хит на Михаела Филева „Без етикети“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл