Оливия, Рафаел, Ния и Виктория отиват на финал в "Гласът на България"

Оливия ще представлява отбора на Камелия на финала.

Победителят ще бъде избран на 3 юни

Оспорваният зрителски вот на полуфинала в „Гласът на България“ определи кои четирима изпълнители ще се борят за победата и за голямата награда от 50 000 лева на финала на шоуто, който ще бъде на 3 юни.

Камелия ще разчита за финалната битка на Оливия Николова, а Поли Генова на Виктория Динкова. Графа ще се надява да спечели короната с Рафаел Пашамов, а Иван Лечев ще бъде придружен от Ния Петрова.

Определяната за единият от фаворитите в шоуто Виктория Динкова отново завладя сцената с гласа си и с това спечели вота на публиката. Емоционалното изпълнение на Рафаел Пашамов пък не даде шанс на конкурентките му Мария Пашалийска и Ягода Тренева да го изместят от първото място в отбора им.

В тима на Лечев битката за вота беше невероятно ожесточена, тъй като и Ния, и „Тринити“, и Никола Здравков бяха впечатляващи. Тембърът на Ния обаче надви останалите и зрителите избраха именно нея за техен фаворит а финала.

Сред момичетата на Камелия – Никол и Оливия, борбата също бе безмилостна. Въпреки че и двете се представиха на високо ниво, Оливия получи шанс да отиде на последния концерт на живо, който ще определи следващия „Глас на България“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл