Оперираха по спешност президента на "Ботев" (Пд)

Президентът на "Ботев" (Пд) Ангел Палийски бе опериран спешно в понеделник сутринта заради проблеми с кръвонасядане в единия лакът. Хирургическата интервенция бе извършена в Университетска болница "Свети Георги" в Пловдив от нейния бивш управител проф. д-р Божидар Хаджиев, който е запален фен на "канарчетата".

За последните две месеца босът на "жълто-черните" влиза за втори път в УМБАЛ "Свети Георги". Първият път Палийски лежа в сърдечно-съдовото отделение заради високо кръвно налягане, породено от грижите и проблемите, свързани с финансирането на футболния клуб. Лекарите дори препоръчаха на президента на "Ботев" да се пази от силни емоции, тъй като има реална опасност да получи инфаркт.

Шефовете на "канарчетата" очакват тази сряда за полуфиналния мач реванш за Купата на България срещу "Верея" за пръв път през 2017 г. трибуните на стадиона в квартал "Коматево" да се напълнят. Във вторник в 12 часа стартира продажбата на билети за този сблъсък във фен клуба на футболния комплекс, като цените са 10 лв. за централната трибуна и 8 лв. за южната.

Специално за реванша с "Верея" голямата част от артикулите във фен-магазина ще се продават с отстъпка до 30% от цената. Официалната фланелка на "Ботев" за сезон 2016/2017 г. ще се продава на цена от 30 лв., но драстичната отстъпка ще важи само за закупилите билет за мача и притежателите на сезонни абонаментни карти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ