Опит за забавен екшън в „Бодигард на убиеца“

Райън Рейнолдс трябва пази Самюъл Л. Джаксън

Премиерният екшън “Бодигард на убиеца” има амбицията едновременно да разсмее с шеги и да впечатли със зрелище. В този филм, който отчасти е сниман и в България, Райън Рейнолдс влиза в ролята на топ бодигард от световна величина, на когото му се налага да охранява най-големия си враг – един от най-известните наемни убийци в света (Самюъл Л. Джаксън), който трябва да свидетелства по дело в Международния съд. В продължение на 24 часа, двамата които никак не се понасят, трябва да сr партнират, за да избягат от Англия в Хага. Скоро ситуацията се усложнява още повече, когато на пътя на двамата застава класическите главорези на кръвожадния източно-европейски диктатор Владислав Духович.

Сценарист е Том О’Конър, известен с “Fire with Fire”, а режисьор е Патрик Хюс, познат с ансамбловата екшън екстраваганца “Непобедимите 3”. Дали защото отчасти е сниман и в България, но този филм не вдъхва особено доверие на критиците и ценителите на киното, а първите рецензии в специализираната преса не са от най-обнадеждаващите.

Освен двамата актьори “Бодигард на убиеца” разчита още на забележителни екранни таланти като Гари Олдман, Салма Хайек и Елъди Йънг.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино