Оплюха "Реал" в мач №700 на Роналдо

Обидни песни от чужди и свои - "Реал" (Мадрид) се сгромоляса в мач №700 на Кристиано Роналдо в клубния футбол. Закъсалият "Валенсия" срази еврошампиона с 2:1 у дома и върна "Барселона" в битката за титлата. Само до 8-ата минута Симено Дзадза и Фабиан Орелана вкараха два гола, а в края на полувремето Кристиано върна едно попадение.

"Истината е, че ни липсваха прекалено много неща - призна треньорът Зинедин Зидан. - Правихме глупави грешки и загубихме мача в първите 10 минути. Но имахме други 80, за да обърнем резултата. Липсваше ни ум, точен пас и удар."

От агитката на "Реал" не спираха да ругаят френския национал Рафаел Варан, който се контузи и ще отсъства около месец. Домакините пък обиждаха Роналдо.

"Реал" изравни своя рекорд по голове в поредни мачове във всички турнири - 43. Най-доброто постижение е на "Барселона". Но не в ерата на Лео Меси, а в далечната 1944 година. Ако "Реал" вкара в следващите мачове срещу "Виляреал" (гост) и "Лас Палмас" (домакин), ще подобри рекорда на големия враг.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят