Организират благотворителен футболен турнир в помощ на болно дете

Благотворителен футболен турнир ще се проведе в събота в великотърновското село Габровци. Теренът в китното селище ще посрещне отборите на „Лактима Балкан”, Община Велико Търново, отбор от полицията в старата столица, „Мулмикс”, „Камен Карс”и други.

Събраните средства от турнира ще бъдат дарени за лечението на малката Йоана, която се бори с тежко заболяване повече от година.

Идеята за турнира е на общинския съветник от ГЕРБ Жельо Желев, който създаде и събитийна група в социалните мрежи, с която кани всички желаещи да присъстват на събитието.

„С колегата Христо Медникаров имаме амбицията и ще положим усилия да направим една много хубава традиция - провеждането на футболен турнир в с. Габровци. Надяваме се да се получи приятно и полезно за всички нас мероприятие. Приятно, защото спортуваме в хубавите летни дни, в едно от най-хубавите места на нашата община. Полезно, защото искаме да помогнем с каквото можем на хора, изпаднали в нужда. А такива никога не липсват”, споделя един от най-младите общински съветници.

Купите за победителите вече са готови, а организаторите са се погрижили на място да има хубава храна и разхладителни напитки за присъстващите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони