Орлин Павлов гушка млада мулатка

Звездата от „Скъпи наследници” призна за новата любов

Подготвя първи албум и концерт в НДК

Oрлин Павлов най-накрая призна, че има ново гадже и е много влюбен. Звездата от сериала „Скъпи наследници“ обаче така и не издава коя е младата мулатка, която топли леглото му. Двамата наскоро бяха забелязани заедно от фенове, които гадаеха дали въпросната девойка е поредната му забежка. Изглежда обаче известният с любовните си несполуки певец и актьор най-накрая отново има надежда, че е намерил жената на живота си.

Според запознати обаче и този път едва ли ще се стигне до по-сериозна крачка в отношенията им, защото новата изгора на Павлов е само на 20 и все още не мисли за брак и деца. Вместо това хубавицата предпочитала да обикаля баровете до малките часове на нощта. Орлин призна още, че подобно на екранния си герой в „Скъпи наследници“, в реалния живот е попадал в любовен триъгълник и се е изправял пред трудната дилема с коя от двете жени, с които е излизал, да продължи да се вижда.

През тази седмица бившият фронтмен на „Каффе“ навърши 39 години и обяви, че подготвя първия си самостоятелен албум и концерт в зала 1 на НДК на 1 октомври. Той изкарал празника само със семейството и любимата си, а шумното парти с приятели остави за края на седмицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица