Орлин Павлов, Мариана Попова и Стефан Вълдобрев ще пеят на новогодишния концерт на София

Именити творци и спортисти ще отправят видеопожелания към българите

Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с участниците в новогодишния концерт на София. Музикалната програма ще започне в 22.00 часа на 31 декември и ще приключи в 00.30 на 1 януари. В нея ще участват Софийският духов оркестър, фолклорен ансамбъл „Седеф“, Орлин Павлов, Бо Бо, Мариана Попова, Рут Колева, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Петя Колева и Стефан Вучев – солисти на балет Арабеск.

Водещи на празничната програма ще бъдат Стефан А. Щерев и Мария Андонова.

Изявени спортисти и хора на изкуството,сред които Соня Йончева, Владо Николов, Петър Стойчев, Тереза Маринова, Георги Господинов, Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Илияна Раева и други ще отправят пожелания към българите във видеообръщения.

Йорданка Фандъкова благодари на участниците за това, че са приели поканата на Столична община и ще бъдат част от най-голямото празнично музикално събитие в България. Кметът благодари и на изявените творци и спортисти за включването им в празничната програма с видеобръщения. Вашият пример е изключително важен и зареждащ за всички нас. Вашата роля е изключително важна в живота на града.

Традиционният концерт се организира от Столичната община и ще се проведе на площад „Княз Александър I“.

Концертът ще бъде излъчен на живо от БНТ и ще достигне до сънародниците ни по цял свят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България