Оса влетя в автомобил с две жени и причини катастрофа

Разлютена оса влезе в лек автомобил по време на движение, уплаши пътничка и шофьорката и предизвика пътно-транспортно произшествие. При инцидента и двете жени са ранени, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

В събота около обед 45 годишната Бояна Б.  пътувала с „Тойота Ярис” и спътничка 64 годишната Доротея  Ц. от Вършец към Берковица. След разклона за Клисурския манастир през отворения прозорец на автомобила влетяла оса и по-възрастната жена се размахала да я прогони. В битката пътничката обаче отвлякла вниманието на шофьорката, тя изгубила контрол, колата излетяла от платното и се блъснала в дърво.

При удара водачката Бояна Б. счупила китката на лявата си ръка, а спътницата й получила  контузия н гръдния кош, фрактура на четири ребра и счупване на китката на дясната ръка. По-тежко пострадала жена е транспортирана до болницата в Монтана. Животът и на двете ранени е вън от опасност. Шофьорката е проверена с дрегер за алкохол, пробата е отрицателна. Районното управление на полицията в Берковица продължава работа по случая.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България