Осем БГ модни икони получиха смокинов лист

Новите носители на приза "БГ модна икона 2019" заедно с проф. Любомир Стойков (от ляво на дясно) – Поли Генова, Васил Петров, Цветанка Ризова, Бояна Шарлопова и Ивайло Захариев. Снимка: Хайлайф

Райна Кабаиванска и Ивет Лалова са сред най-стилните

За единадесета година Академията за мода отличи най-стилните и успели българи с приза “БГ модна икона”. В категория “Изкуство” това са Райна Кабаиванска, Поли Генова, Васил Петров и Ивайло Захариев, в категория “Спорт” - Ивет Лалова, в категория “Медии” - Цветанка Ризова, и в категория “Бизнес” - Боряна Шарлопова и Максим Бехар.

На тържествена церемония победителите получиха статуетка, изработена от бижутера Анжело Красини и представляваща стилизиран смокинов лист - символичното първо облекло в историята - на Адам и Ева. Райна Кабаиванска и Ивет Лалова не са в България, затова призът ще им бъде връчен допълнително, обеща председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков.

Да връчат призовете бяха поканени техни носители от предишни години - Юлияна Дончева, Мая Антова, Валерия Велева, Йоана Буковска-Давидова, Капка Амзина и Ива Екимова. Последната се изяви успешно и като манекенка в ревю-спектакъла, предшествал церемонията по награждаването.

В звездната публика се открояваха Мария Гроздева, Есил Дюран, Венета Райкова, Цвети Радойчева, Алтен Алиева и др., облечени в изискани дизайнерски тоалети.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл