Оставиха в ареста заподозрения в убийството на таксиметров шофьор в Разград

Кадри от ареста на Сали бяха пуснати във фейсбук. От записа с телефон се вижда, че задържаният е тръшнат на земята от няколко цивилни полицаи.

Съдът остави за постоянно в ареста заподозрения за убийството на таксиметровия шофьор край Разград, информира БТВ. Мотивите са, че той е опасен и може да предизвика много престъпления.

Задържаният за убийството на 63-годишния таксиметров шофьор от Разград направи пълни самопризнания пред разследващите по-рано през деня.

22-годишният мъж е пристигнал пеша от село Каменар до Разград, където се качил в колата на жертвата си с цел да го ограби. От таксито липсват таблет, мобилен телефон и 20 лева.

Задържаният проиграл парите на хазарт.

„Опитал се е да избяга при задържането, наложило се е да се употреби сила, за да бъде обезопасен. Най-вероятно е бил изненадан с порезна рана в шията и затова не е натиснал паник бутона и затова най-вероятно е самокатастрофирал”, каза ст. комисар Ивайло Йовчев – директор ОДМВР – Разград.

Младият мъж е бил отседнал в къща за гости в Разград, близо до дома на своята жертва.

Извършителят е с чисто съдебно и криминално минало. Само дни преди убийството се е завърнал в България от чужбина. Все още не е ясно дали е бил под въздействието на наркотици и алкохол, чакат се резултати от експертизите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право