Оставиха в ареста украинския гражданин, предизвикал катастрофата с четирима загинали край Пчелиново

Снимка: БНТ

Съдът остави в ареста украинския гражданин, които предизвика тежката катастрофа снощи на Прохода на Републиката. При инцидента загинаха възрастен мъж, съпругата му и двете им внучета, предава БНТ.

От полицията съобщиха, че 29-годишният Виктор Кулчу е навлязъл в насрещното движение, ударил е другата кола и тя се е самозапалила. Украинецът е със статут на постоянно пребиваващ в България. В нощта на катастрофата е възнамерявал да замине за Украйна, където живее семейството му и има 8-месечно бебе. Днес в Шивачево, от където са жертвите на катастрофата, и в община Твърдица е обявен тридневен траур.

Украинският гражданин е предизвикал жестоката катастрофа снощи на Прохода на Републиката, при която загинаха възрастен мъж, съпругата му и двете им внучета. Това съобщиха от полицията и уточниха, че той е навлязъл в насрещното движение, ударил е колата им, която се е самозапалила.

Днес Старозагорският окръжен съд остави в ареста 29-годишният Виктор Кулчу. Мярката му беше гледана при закрити врата. Украинецът е със статут на постоянно пребиваващ в България. В нощта на катастрофата той е възнамерявал да замине за Украйна, където живее семейството му и има 8-месечно бебе. Днес в Шивачево, от където са жертвите на катастрофата, и в община Твърдица е обявен тридневен траур.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право