Осъдиха Ахмет Курал за побой над гаджето му

Певицата Съла скочи срещу насилника си

Преди няколко дни съдът удовлетвори иска на една от най-обичаните турски певици Съла и осъди актьорът Ахмет Курал на 16 месеца и 20 дни затвор. Двамата бяха в любовни отношения, но накрая се разделиха и Съла обвини Курал в побой.

Ахмет Курал не признава вината си и коментира решението на съда по следния начин: „Вината ми е абсолютно недоказана. Ще се обърна към Върховния съд. " По-късно актьорът публично поиска на него и певицата да им бъде направен тест за наркотици, като обвини Съла, че е повдигнала обвинения срещу него под въздействие на дрога.

Актьорът поясни, че по време на вечеря тя е била под въздействието на наркотични вещества, двамата се скарали, но той не й е посягал. "Не съм бил никого, не съм блъскал или обиждал никого", категоричен е осъденият актьор.

След края на делото певицата също даде коментар: „Щастлив съм. Вечно ще съм благодарна на турското правосъдие. Това е наистина важно решение за мен и дава надежда на всички жени, които са се сблъскали или могат да срещнат подобен побойник в живота си. Всъщност, щеше да ми е по-лесно, ако мълча, но аз избрах друг, по-труден път - да наддам вик в името на всички онези хиляди жени, жертва на насилие."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали