Осъдиха гол апаш, яхнал пилон с трибагреника

Полицията в Лом задържа изпечен апаш, който се съблякъл гол и се покачил на пилона с националния флаг пред общинската управа в село Якимово.

Хулиганът бе скорострелно изправен пред съда и пратен за 15 дни в килия, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Грозното зрелище се разиграло към 15 часа в четвъртък на центъра на Якимово – на 31 км от Монтана. 42 годишният Венелин О. се появил жестоко пиян на площада пред местната управа, захвърлил дрехите си до голо и се покачил на един от пилоните пред общината, на който се веело българското знаме.

От високото място апашът размахал мъжкото си достойнство, започнал да псува преминаващите мъже и да предлага секс на жените. Информирани за зрелището, местните полицаи бързо пристигнали, смъкнали пияницата от пилона и го отвели в ареста.

Голият гуляйджия е известен в района като Вени Графа и има богато криминално досие, споделиха криминалисти. Апашът е задържан многократно за кражби, побои и прегазване на човек. В пияно състояние, в каквото изпада често, става агресивен и непредвидим, коментираха полицаи.

На Венелин О. е съставен акт, а за стриптийза на пилона магистратите му дадоха 15 дни в ареста на МВР, през които той ще копае градинките на полицията. „Ако щете ме обесете, я съм си пустиняк!”, заяви невъзмутимо пред съда Графа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България