Откриха мъртъв български таксиметров шофьор в Англия

Йордан Борисов е получавал писма от местните власти, че може да му бъде отнето разрешителното

Български таксиметров шофьор, Йордан Борисов, който е британски гражданин, беше намерен мъртъв, след като получава писма от градските власти в Корнуол, че неговото разрешително за таксиметрова дейност е застрашено, съобщи местната медия в Корнуол.

Тялото на 42-годишния мъж е намерено на скали в море до градчето Корнуол на 23 септември.

Хората описват Йордан като работлив, човек, който никога не иска нищо от никого и душата на компанията.

За да установят причините за смъртта му е направено разследване от детектив Джон Даш, от полицейски участък в Пензанс, който казва че Борисов е в Англия от 10 години и започва своята кариера като таксиметров шофзор от нулата.

На 23 септември, около 10:30 часа, полицията получава обаждане и се отправят към близък хотел, където е намерена колата на българинът с отворена врата и музика, която още е свирила.

Полицията е започнала разследване преди тялото му да бъде открито.

Съобщава се, че той е получил травма след падане от височина.

Йордан има брат, Борис, с който е разговарял всеки ден и Борис споделя, че той е знаел, че брат му има проблем с властите, относно разрешителното му.

Партньор на Йордан споделя, че и той е знаел за тези писма, в които е пишело, че може да му бъде отнето разрешителното, поради невнимателност по време на шофиране, понеже е говорил по телефона да вземе двама души от хотела, пред който е намерена колата му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа