Откриха мъртъв мъж в хотел в Пампорово

Труп на 58-годишен от Смолян е намерен в автомобил

52-годишен мъж е открит мъртъв в хотел в Пампорово, съобщиха от ОДМВР – Смолян.

На 26 декември 2018г. около 07.15 часа в РУ-Чепеларе е получено съобщение, за това, че в к.к. "Пампорово", пред стая в хотел е починал 52-годишен мъж от с. Галиче.

Първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Трупът на починалия е транспортиран в МБАЛ „д-р Братан Шукеров“ АД гр. Смолян за аутопсия.

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

58-годишен мъж от Смолян е открит мъртъв в автомобила си, след като е бил в неизвестност два дни. На 25 декември 2018г., по молба на близките му, е обявен за местно издирване С.Е. на 58 години от гр. Смолян, който на 24 декември 2018г. около 13.00 часа напуснал дома си и е в неизвестност.

Предприети са оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които на 26 декември 2018г. около 17.00 часа мъжът е установен починал в личния му автомобил на паркинга на вилата на бившето предприятие „ДАП Смолян“ в землището на с. Полковник Серафимов, община Смолян.

Не са установени първоначални данни за насилствена смърт. Местопроизшествието е запазено и е извършен оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР и РУ – Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България