Откриха невредима изчезналата Елена

Живо и здраво е открито изчезналото 10-годишно момиче от София. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Следите на Елена Райчева се губеха от петък в ранния следобед. За последно тя бе видяна в столичния кв. “Люлин” около 14,30 ч. Момичето било облечено с червено яке, сини дънки и сиви обувки. Със себе си носила кафява раница.

От полицията я обявиха за издирване и призоваха всеки, който разполага с информация и може да помогне за намирането на детето, да се обърне към органите на реда.

Ден по-късно Елена е открита от столични полицаи и вече се намира при семейството си. Тя е намерена при възрастни роднини и се чувства добре. За щастие 10-годишното момиче не е станало жертва на престъпление въпреки изчезването си.

Полицията все още издирва друго момиче от квартала. 19-годишната Клементина Кирилова Николова е в неизвестност от 8 януари. Последно е била забелязана пред сградата на Нов български университет в “Овча купел”.

Клементина е висока около 160 см, с нормално телосложение, сини очи и с права, кестенява коса, дълга до раменете. Тя е била облечена с бежова шуба, кафяви ботуши и тъмни дънки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България