От кой пол сте според зодията?

Овен

От първия пол

Жив или мъртъв, Овенът трябва да е първи. Независимо в какво. Очевидно е, че е от първия пол! Въпросът е: кой пол е първи? Според експерти по библейските въпроси първият пол е мъжки, тъй като Господ е създал първо Адама. Според феминистките, първият пол е женски - по очевидни причини, като тази че жените определено са по-умните, по-отговорните и по-талантливите представители на човешката раса. Според организации, чиито имена са дълги и почти неразбираеми съкращения, първият пол всъщност е третият, тъй като той е най-новият пол, а и най-оспорваният.

Телец

Среден род, единствено число

Телецът няма пол, не е от женски или мъжки род. Той е от среден род, единствено число. Среден, понеже винаги и във всичко държи златната среда. Не се изхвърля с крайни действия като Овена и не се цепи необмислено пред всички като Стрелеца. Телецът е умерен и високо цени средно статистическото поведение. За него то е единствено правилното, тъй като е английски аристократ по душа. Единствено число е, защото е единствен във всяко отношение. Първо, в смисъл че няма равен. И второ - единствено той е прав, само той знае как се правят нещата и кой е най-правилният начин.

Близнаци

От двата основни

Когато двете им самоличности са разнояйчни, едната е от женски, другата - от мъжки пол, но много се карат. Прословутата Близнашка природа понякога е причината да се отегчават от всичко и от всички, включително и от своите два пола. В такива мигове Близнаците са готови да повярват, че принадлежат към все още неоткрит от науката и необозначен в нито една конвенция пол. Примерно такъв от извънземно естество. За съжаление, това са само фантазии. Утехата за Близнаците е, че от който и нестандартен пол да се обозначат, към тях винаги ще има интерес от останалите по-стандартни полове.

Рак

Женски мъж

Ракът е женски мъж. Грижовен, суетлив и суетен и до известна степен кокетен. Едва ли има човек в близкото му обкръжение, който не знае че Ракът прекарва поне 20 минути всяка сутрин пред огледалото. Той обикновено е привлекателен индивид, напълно наясно е с това и умее да се възползва от аурата си. В същото време е по женски интригант, подляр и клюкар. Жените Раци определено са по-големи пичове и до голяма степен по-истински мъже от мъжете, родени под този знак. Те са по-обаятелни и одухотворени. При никой друг зодиакален знак разликата между мъжете и жените не е толкова значима.

Лъв

Мъж - наПОЛовина

Наполовина мъж-наполовина лъв и изобщо нещо като сфинкс е той - точно толкова величествен, но съвсем не така мълчалив. Не го съдете: налага му се да говори, тъй като сам си е и клакьор, и пиар. Ако ви се струва агресивен, то е само защото сте застанали на пътя му. Лъвът е чувствителен и артистичен, с уклон към драматизиране. Много държи на външния вид, облича се страхотно, има стил и почерк в стайлинга си. Това налага извода, че или е гей, или - кифла. Като домашен насилник е винаги справедлив и ако бие жената, то е винаги с основателна причина.

Дева

Биологичен F/M

Девата, която държи винаги всичко да е правилно и както си му е редът, неизменно е от съответстващия си биологичен пол. При нея няма тинрити-минтири, като мъж, ама с женско самосъзнание или пък жена, която е трябвало да се роди мъж. За хермафродитите не протестира - такъв им бил късметът на хората. Няма нищо против да се сдобие с приятел гей. Има известен шик в това човек да покаже разкрепостеност в приемането на различните. Нещо като да имаш моден аксесоар. По въпроса за третия пол, това да се правиш на такъв, какъвто не си, Девите не че не го разбират, просто не го одобряват.

Везни

От един пол дренки

Противно на очакваното Везни е мъжки зодиакален знак. Всеки човек притежава едновременно и мъжка и женска енергия, но в различни пропорции. Когато енергията ви съвпада с тази на зодиакалния знак, тогава противоречие почти няма. Освен ако не сте родени между датите 23 септември и 22 октомври. Прословутата им колебливост кара Везните да се съмняват дори и в избора си на полова принадлежност - в случай че им се предостави такъв. Даде ли им се право на избор, Везните губят мир и покой и остават несигурни за вечни времена - дали не изпускам нещо?

Скорпион

Полов атлет

Дали ще е мъж, жена или през деня - мъж, през нощта - жена, дали ще си пада по жени, по мъже или по кози, Скорпионът е с мощен нагон. Този страховит полов атлет не прощава, а в някои случаи и не подбира по пол, възраст и вероизповедание. Не бива да оставате с погрешно впечатление! Те търсят вярност и любов в партньора. Важното е да има интелектуална и духовна съвместимост с обекта на желанията. Това като начало. Защото едва след завръзката, Скорпионът проявява истинската си природа - на тиранично отровно насекомо със самоунищожителни наклонности. Какво значение има от кой пол е?

Стрелец

Той е третият пол

Според изследванията Стрелецът най-често попълва “друго” в графата “пол”, където има квадратчета за “мъж”, “жена” и “друго”. Не защото се чувства извънземен или междуполов, а ей така, защото това му се струва една чудесна шега. За някои хора джендър темата е нещо напълно сериозно и дори биха се обидили че има такива, които се шегуват с различността им. Стрелецът съвсем не иска да обиди тези хора, той просто си е такъв, нетактичен. Значи, ако се водим по статистиката, явно Стрелецът ще се окаже онзи ужасен трети пол, с който поповете плашат паството по телевизията.

Козирог

Компулсивен хетеросексуалист

Козирогът е маниакално правоверен, било в работата, в семейството, в светата вяра или в своята полова принадлежност. Ако е мъж, очаквайте от него да се сношава с жени. Не е склонен да експериментира с хомо връзки и не си пада по сексуални контакти от типа проба-грешка. Козирогът е компулсивен хетеросексуалист и дори може да изпадне в паника, ако човек от същия пол му даде нишан д'амур (любовен знак). Ако е жена, може да налети и на някоя и друга госпожица, но само защото има сериозно оправдание: има статистика че 70% от жените са пожелавали друга жена.

Водолей

Хиджрас от Индия

Хиджрас не е като педе***. Хиджраси са транссексуалните в Индия, признати за отделен пол, равнопоставен на останалите два. Водолеите, като хора прогресивни и широко скроени, би следвало да са именно от този пол. Те не са като онези мъжкари, глави на традиционното българско семейство, които ръководят домашната армия съобразно Пернишката конвенция. Нито като българските биологични жени, които възпитават синовете си да се излежават пред телевизора, мъмрейки мантрата: “Това не е мъжка работа” на всяка молба от съпругата за помощ. Значи са си живи хиджраси!

Риби

Флуиден, на водна основа

Полът на Рибите е такъв, дето го няма нито вписан, нито намекнат в Истанбулската конвенция. Дори привидните мъжкари са с пол флуиден, неустановен. В повечето случаи са отгоре жена, а отдолу - Риба. Това обяснява защо са толкова плачливи, обичливи и чувствителни, но, когато се стигне до реални действия, няма как да стане! Пол “русалка” е далавера за самата русалка, но не и за нейните партньори. Стигне ли се до истински чувства, Рибите най-флуидно се превръщат в друг морски обитател - стриди, и плътно захлопват черупките си от страх да не бъдат наранени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп