От коя зодия съпруг не става?

Овен

Да нямаш друг Бог

Мъжът Овен е забавен и непредсказуем. С него няма да скучаете, ще ви обгрижва и ще ви носи на ръце. Ще ви постави на пиедестал. Вие ще сте най-прекрасната, най-сексапилната, най-умната, единствената достойна. Не е лесно да се живее с такъв взискателен обожател. А когато настъпи времето да ви детронира, падането от този висок постамент боли! Има и още нещо - Овенът не понася да не е в центъра на вниманието ви. Мотото на връзката ви ще бъде: "И да нямаш друг Бог, освен мен." Разбира се, всички знаят, че е упорит и инатлив, така че не е нужно да подчертаваме очевидното.

Телец

Не забравя и не прощава

Телецът ще ви бъде верен партньор. Ще ви купува бижута, ще ви глези с храни, ще ви обгрижва като квачка и ще е готов да смачка всеки, дръзнал да ви обиди или навреди. Много е чувствен. Той е семеен тип. Може да се случи да е кръшкач, но не и да зареже половинката си заради мимолетни любовни трепети. Но да си знаете - тежка гемия е. Ще минат години, докато се накани да ви предложи женитба или дори да заживеете заедно. Лошото при него е, че не е широко скроен, обича да съди другите, упорит е и е адски ревнив. На всичкото отгоре е и обидчив. А ако стане въпрос за прошка - забравете!

Близнаци

Иди го разбери

Мъжът Близнак е може да подлуди жената, сглупила да се влюби в него. На сутринта ще иска едно, а час по-късно ще е на друг акъл. Единственият начин да го задържите, е да го държите на дистанция. Той се отнася към стабилността както чадърът към дъжда – имат съприкосновение, но само доколкото първият отблъсква втората. Непостоянни като вятъра, но пък с вроден инстинкт да анализират къде що им падне. Оглежда под микроскоп връзката ви, тревожи се, подлага я на дисекция и в крайна сметка се отдръпва, защото тя - любовта ви, не отговаря на високия им критерий. Иди ги разбери!

Рак

Между вас е мама

Той е принц на бял кон с някои фабрични дефекти. Мъжът Рак е страстен, грижовен, верен, романтичен и чувствителен. И още разумен и пресметлив. Пада си по пламенни мъжемелачки, но се обвързва със стабилни и сериозни момичета. За него хойкането е едно, сериозната връзка - друго. А най-лошото нещо на връзката с Рак е това, че той върви в комплект с мама. Тя готви несравнимо вкусно, това го прави така и така, мама казва, че пердета на цветя са просташки... Той или е травмиран от нея за вечни времена, или пък е до гроб маминото синче, но и в двата случая губи кой? Ами, да – вие!

Лъв

Достоен за възхита

Казват, че Лъвовете са сред най-сексапилните мъже в зодиака. Няма по-щедър и верен мъж на света от щастливо влюбения Лъв. Той е привлекателен, топъл и чаровен. Но тези екстри вървят в пакет с гигантското му его. За него скромността е противен порок, за който бегло е чувал, но, слава богу, самият той не познава. В устата му и най-глупавата случка звучи като епична рицарска история, в която триумфира най-прекрасният и смел благородник - принц Лъв на бял кон и в сияйни доспехи. И ако не сте готови да му се възхищавате от ложата си в публиката, по-добре бягайте, докато е време.

Дева

Оженил се е... за жена с косми

Той ви е бил приятелче за по чашка, другар за неангажиращ секс, съчувстващ колега. Знае всичко за вас, изслушва ви с внимание и парира тежките ви тревоги с хумор и сарказъм. Но как и кога стана най-важният човек в живота ви? Мъжете Деви харесват пламенни и непредсказуеми жени, обаче за съпруга ще изберат разумна, благонадеждна госпожица. Ужасното на живота с мъж Дева е неспособността му да се изправи и да погледне право в очите жестоката действителност – оженил се е за жена, която ходи по пода, пуска косми и понякога дори размества книгите в библиотеката и хавлиите в банята.

Скорпион

Ако му изневерите, край

Той е впил блестящия си взор в очите ви. В потайните му зеници се четат обещания за горещи нощи и наслада. Сякаш е сляп за всички, освен за вас. Няма мъж, по-магнетичен от Скорпиона. Когато го опознаете, ще разберете че няма и друг, по-деспотичен, манипулативен и жесток от него. Той не може да бъде умерен. И доброто, и лошото при него са в излишък. Но Скорпионът може да бъде романтичен и верен любовник, стига да го държите постоянно на ръба на отчаянието. Не допускайте да бъде сигурен в любовта ви. Ако го предадете, погрижете се да го убиете, за да избегнете ужасната му мъст.

Стрелец

Ще избере приятелите

Толкова е лесно да го заплениш, а е така трудно да го задържиш. Стрелецът ще застане пред олтара само в много краен случай - ако е довлечен, окован с вериги, изнуден или пък някаква муха му е влязла в главата. Очарователен е, но по-добре да си го пазите за приятел. Обича силните и смели амазонки, а също и чувствените и тайнствени жени-котки. Едно не може да понася - лигли, които хленчат. Ако сте "лигла", търсете друг мъж, този не е за вас. Мъжът Стрелец е безотговорно същество, на което не може да се разчита. За капак е егоцентричен и винаги ще избере приятелите пред семейството.

Козирог

Търси достойна благоверна

Любовта е сериозно нещо, женитбата – партньорство, което трябва да се надгражда. Затова униформата къса поличка-бюстие-платформи е удачна само ако искате да скочите в леглото на Козирога. За да се задържите там, ви трябват сериозност и благонадеждност. И добро социално положение. Козирогът е създаден да се катери по стръмните скали към върха и му е нужна половинка, която да му помага. Ако си търсите спонтанен, щедър и любвеобилен мъж, с когото да рецитирате любовни стихове на лунна светлина, сбъркали сте адреса. Но ако сте кариеристична кучка-социопат, той е вашият човек.

Водолей

Повече приказки, по-малко дела

Ако е на път да се влюби във вас, Водолеят ще започне да се държи безразлично или дори враждебно. Не умее да изразява чувствата си, а често под безстрастната му гръд кипят жежки емоции. Устата му много знае, но ако трябва да запретне ръкави и да свърши дадена работа, не го търсете. Типична реплика е: "Скъпа, днес ме уволниха, но пък един човек ми даде ей това вълшебно бобено зърно. От утре всичко ще ни тръгне по мед и масло." С този човек може да живее само жената, която би избягала с писъци от мъжа Козирог. За него любовта и бракът не вървят задължително ръка за ръка.

Риби

Вината винаги е ваша

Трудно е да уловиш Риба в мрежата си. Въпросът “за какъв дявол ми беше притрябвал“ идва чак след това, когато е вече твърде късно. Рибите са ужасно привлекателни, защото са нестандартни фантазьори. Най-лошото при тях е, че са също така неустоимо сексапилни, сантиментални, нежни и грижовни. Романтиката тече във вените им, вместо кръв. В комбинация с драмата на живота им – а Рибите винаги имат драма на живота си, това може да доведе нормалната здравомислеща жена до убийство. Мъжете Риби са неверни, но съвсем скоро ще разберете, че за изневерите им сте виновни само вие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп