От „Левски“ отрекоха за завръщане на Сираков

Изненадващо напускане разклати „Левски“ седмица преди подновяването на родния шампионат. Главният мениджър Асен Букарев се раздели с клуба. Като причина юношата на ЦСКА посочил лични въпроси. От „Герена“ побързаха да съобщят, че ... Наско Сираков няма да се връща.

„За всички оставката беше изненадваща – разкри Красимир Иванов, директор в „Левски“. - Не е нещо, което сме планирали. С Букарев сме работили страхотно по селекцията и по бъдещите ни проекти, които са в развитие. Няма да бързаме да му назначаваме заместник. Собственикът Спас Русев също остана изненадан. Букарев тръгва по нов път. Не знам обаче какъв ще е той. Беше основният човек в преговорите по привличането на новите футболисти. Не смятам, че е имало търкания между него и треньорът Делио Роси. Задачите на двамата бяха коренно различни, за да има неразбирателство. “

Бившият треньор на „Славия“ и помощник на Роси в „Левски“ съобщил за намеренията си още в сряда. От "Герена" опитали да го разубедят, но без успех. В четвъртък сутринта Букарев събра играчите на терена преди тренировка и лично им съобщи новината. Футболистите го аплодираха, а той си тръгна със сълзи в очите.

Снимка: Спортал

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ