Офисът и кафето имат нов дом в Cooffice

Различна работна среда и готини хора в най-новото cowork простраство в софия

Много допълнителни екстри

Уютен офис и ароматно кафе. Това е класическа, но уникална комбинация, която ни предлага най-новото местенце в София, наречено Cooffice. В гостоприемното и спокойно кътче можем да отидем с лаптопа си и да работим, а междувременно и да проведем срещи си. То следва модерните тенденции хората да не са обвързани с работното място, а да могат да избират откъде да творят по поредния проект или задача.

Офис пространство с всичко необходимо под наем за час, ден или месец за всеки, и безплатно кафе. Това е идеята на специалиста по дигитални медии Ангела Ангелова, която миналата събота официално намери своята реализация в Cooffice, убеди се на място „Труд”.

На 11 май уникален брънч по случай откриването събра много хора, които да разгледат пространството и да усетят положителната вибрация, която създава. Така Cooffice вече има зад гърба си първото си успешно събитие.

Освен бутиковите сладкиши и кетъринг, сред глезотиите, на които се насладиха гостите, бяха още уникален сладолед в позлатени вафлени фунийки, коктейли в кристални чаши и красивите продукти на Remindart.

Мястото се намира лесно - позиционирано е в Ринг мол. Безплатният паркинг е само едно от допълнителните екстри, които получавате, ако търсите своето офис пространство без ангажименти, категорични бяха гостите на откриването.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл